14.4.07

Ω! ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ!

Η οδός θεωρίας....θεωρεί φυσιολογικά όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και δεν εκπλήσσεται με τα γεγονότα ρουτίνας που «εντυπωσιάζουν» ΜΜΕ και κοινό!

NAΥΑΓΙΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ...Γνωστό Σκουπίδι του Τουρισμού και δη του φθηνού...Γνωστό και στη κυβέρνηση και στους αρμόδιους οργανισμούς. Μπροστά στη μίζα όμως...Ποιος νοιάζεται για ανθρώπινες ζωές κια για ποιότητα!

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ ALTER…Η συνέχεια στο ΜΕGA…Eντυπωσιακή όμως η ανταπόκριση και η στήριξη των...φίλων του πολιτικών στα παραθυρα των πρώτων δελτίων του!

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΙΧΑΛΗ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΓΑΥΡΟΥΣ...Αυτοί είστε! Θρασύδειλοι και χούλιγκανς των...τηλεοπτικών παραθύρων τελικά!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ VOLLEY ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ, που έκαναν μια πολύ ωραία κίνηση πριν την έναρξη του αγώνα. (Για την ιστορία οσφπ – ΠΑΟ / 1-3)

PR CELEBRITIES…Aν κάποιοι μελετήσουν τις ωραίες εξισώσεις των σχέσεων και των διασυνδέσεων, θα βγάλουν μια πολύ ωραία και αστραφτερή κοινωνία! Θα αναφερθούμε συγκεκριμένα με αναλύσεις και απαντήσεις!

ΟΜΟΛΟΓΑ....Είστε αστείοι κύριοι... Είστε η μοναδική παράταξη που καταφέρνει πάντα να τρέχει μόνη της και να βγαίνει δεύτερη! Και ηρεμήστε λίγο... Όλοι θα φάτε...
Με αηδιάζει ο Τσιτούριδης!

Συνεχίζεται...

3 σχόλια:

giannaros_g είπε...

καλορίζικος φίλε! ο γνωστός άγνωστος σου εύχεται καλά γραψίματα και πάντα αιχμηρός χωρίς παρωπίδες, όπως ακριβώς ξεκίνησες. Θα σε βάλω και στη λίστα των blogs που διαβάζω για να σε προοθήσω και σε άλλους..

Unknown είπε...

Νομίζω ότι σχετικά με τα ομόλογα υπάρχει μια τεράστια άγνοια από τον κόσμο την οποία εκμεταλλεύεται ο Γιωργάκης και με τις οδηγίες του Λαλιώτη νομίζει ότι μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση. Η ανοχή στις χρηματιστηριακές από το 1998 μέχρι σήμερα είναι τραγική αλλά οι απώλειες στα χρόνια του ΠΑΣΟΚ από τις μετοχές σε σχέση με τα τεράστια κέρδη τα τελευταία 3 χρόνια δεν μπορούν να μπαίνουν στο ίδιο καλάθι! Ακόμα και αν υπάρχουν σήμερα "λογιστικές" ζημιές σε 1 ή 2 ομόλογα αυτό δεν μπορεί να κριθεί παρά μόνο στην λήξη. ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΑΝ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΑΜΕΣΑ! Θα ξεχάσουμε με τόση ευκολία τα 500εκ δώρο στον Μαυράκη, τις μίζες από τα μιράζ στον Λούβαρη, τον Κοσκωτά, τα καζίνο και τις μαρίνες, τα επιλεκτικά δημόσια έργα; Την λεηηλασία του Δημοσίου με 125000 εργαζόμενους το 1981 και 693000 το 2003; την ΔΕΚΑ; ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΥΛΑΚΗ; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ; 20 ΧΡΟΝΙΑ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ; Αν αυτή η κυβέρνηση δεν βελτιωθεί στην β' τετραετία τότε ΜΑΥΡΟ..αλλά από εμένα άλλη μια ευκαιρία θα την έχουν

theoritikos είπε...

Φίλε Μιχάλη σε καλωσορίζω στην Οδό Θεωρίας και σ΄ευχαριστω για το σχολιό σου.

Είναι γεγονός ότι υπάρχει πολύ μεγάλη άγνοια για το θέμα των ομολόγων από τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο ότι σε έρευνα που έγινε από καθημερινή πρωινή εφημερίδα, μόλις το 17%, σε σύνολο 150 ερωτηθέντων, γνωρίζει πραγματικά το θέμα των ομολόγων.
Θεωρώ επίσης , ότι περιπτώσεις που αναφέρεις στο σχόλιο σου για τα σκάνδαλα επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν και δεν θα έχουν «αντίπαλο» όσα χρόνια κι αν περάσουν.
Άλλωστε, είναι άδικο να συγκρίνεις τους «μαιτρ» με απλούς «σερβιτόρους».
Η αλήθεια είναι ότι την δική μου ψήφο δεν θα την έχουν, γιατί πολύ απλά με ενοχλεί αφάνταστα ότι προσπαθούν με κάθε τρόπο, έστω και στο ελάχιστο, να μιμηθούν τους προκατόχους τους.
Σοβαρός μεν ο Καραμανλής, αλλά όχι και οι επιλογές του…Τουλάχιστον σε πρόσωπα!