10.7.07

Πες μου τον φίλο σου...να σου πω με ποιόν θα τα φτιάξεις!

Δεν είναι λίγες οι φορές που σε παρέες έχει τεθεί το θέμα ή η άποψη για το αν υπάρχει φιλία μεταξύ ενός άντρα και μίας γυναίκας... Θέτω το θέμα από εντυπωσιασμό της ταχύτητας του φαινομένου και όχι από προσωπική εμπειρία! Η αποψή μου είναι, βεβαίως και όχι!Δεν γίνεται να υπάρχει τέτοια φιλία! Και ευτυχώς βρίσκονται καθημερινά κάποιοι φίλοι και γνωστοί να μου το υπενθυμίζουν! Πολλοι "φίλοι", λοιπόν, (άντρας-γυναίκα), φίλοι μου, έχουν συνάψει ερωτικές σχέσεις μετά από φιλία χρόνων...Έτσι γίνεται..."κι εκεί που μιλούσαμε και λέγαμε άσχετα, ξαφνικά ούτε που το καταλάβαμε...και βρεθήκαμε να φιλιόμαστε"...
Προσωπικά θα το αποκαλούσα κοινωνικό φαινόμενο! Βλέπετε οι ρυθμοί ζωής που ακολουθούμε όλοι δεν επιτρέπουν χρόνο για αναζήτηση νέου συντρόφου. Και αν επιτρέψουν χρόνο, στη συνέχεια δεν θα επιτρέψουν ηρεμία για να συμβιώσουμε ή να ανεχτούμε και να μας ανεχτούν εύκολα! Άρα η λύση του φίλου δείχνει ιδανική!
Λέξεις όπως, κατανόηση, ηρεμία, ασφάλεια, γνώση, μηδενίζουν κάθε άλλη σκέψη για οτιδήποτε αμφιλεγόμενο νέο! Πάμε εκεί που ξέρουμε...εκεί που εμπιστευόμαστε!
Κάπου με τρομάζει αυτή η σκέψη...κάπου με καθησυχάζει...
Εσείς τι λέτε...?

Δεν υπάρχουν σχόλια: