29.8.07

Μπας και αλλάξει κάτι...

"Ξέρεις ποια είναι τελικά η διαφορά των νέων από τους μεγαλύτερους; Αυτό που λένε «χάσμα γενεών»; Οι μεγάλοι κλείνουν λογαριασμούς, ενώ οι νέοι ανοίγουν..."

Αλκυόνη Παπαδάκη από το βιβλίο "ξεφυλλίζοντας τη σιωπή"


Ακριβώς λοιπόν επειδή όλοι οι μεγάλοι της "σύγχρονης πολιτικής ζωής" του τόπου μας έχουν μείνει για να "κλείσουν" λογαριασμούς, πρέπει οι νέοι να τους δείξουμε, πως έτσι πράττουν οι μελλοθάνατοι και οι αποχωρήσαντες...ΕΜΕΙΣ γυρίζουμε σελίδα και ανοίγουμε λογαριασμούς με το μέλλον, γυρνώντας την πλάτη μας σε όλους αυτούς που μας κούρασαν...
Μπας και αλλάξει κάτι...

(Υ.Γ. Καλή η βουβή συγκέντρωση στο Σύνταγμα! Περιμέναμε περισσότερο κόσμο κι ελπίζουμε η επόμενη, για οποιοδήποτε κίνητρο, να είναι πιο συντονισμένη.
ΑΗΔΙΑ, βέβαια μας προκάλεσαν όλα τα κόμματα της αριστεράς που βρέθηκαν εκεί και ψάρευαν ψηφοφόρους, μοιράζοντας προεκλογικά φυλλάδια...Ήμαρτον πια!)

3 σχόλια:

giannaros_g είπε...

το γιατί δεν πήγα το έγραψα φίλε συν-blogger. Δηλαδή θες να πεις ότι ΚΚΕ - ΣΥΝ μοίραζαν φυλλάδια? Ή άλλα κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς? Γιατί αν μοίραζαν οι εξωκοινοβουλευτικοί εντάξει τρώγεται, το κάνουν πάντα και δεν σε πολυενοχλεί. Αν όμως μοίραζαν από ΚΚΕ ή ΣΥΝ είναι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου.!

theoritikos είπε...

Δυστυχώς "γνωστέ-άγνωστε", τα φυλλάδια ήταν τόσο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, όσο και του ΚΚΕ, από ΚΝΙΤΕΣ!Δεν σου κρύβω ότι έφυγα κατευθείαν από τη συγκέντρωση γιατί άυτό μου χάλασε την όλη εικόνα!

Bruce είπε...

ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Γ.Γ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΧΘΕΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΔΗΛΑΔΗ...