14.9.07

2 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ...

2 μέρες πριν από τις εκλογές! 2 μέρες πριν μάθουμε την επόμενη κυβέρνηση της χώρας μας! 2 μέρες που θα καθορίσουν βεβαίως και την ψήφο των αναποφάσιστων της τελευταίας στιγμής…Την πιο σημαντική ψήφο δηλαδή, αφού το ποσοστό τους και μόνο είναι ικανό συνολικά να αλλάξει πολλά!
Κάπου εκεί ανήκουμε κι εμείς…Αλλά πολύ κοντά στο να ψηφίσουμε ουσιαστικά…!
Η «Οδός Θεωρίας» λοιπόν, λίγο πριν, παραθέτει μόνο τα θετικά (κατά την άποψή της πάντα) για το κάθε ένα από τα 6 κόμματα που δείχνουν να έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά, βάσει δημοσκοπήσεων που έχουν δημοσιευτεί έως σήμερα:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Τα 3,5 χρόνια σίγουρα δεν είναι αρκετά για να μπορέσουμε να δούμε τουλάχιστον, να υλοποιούνται οι προτάσεις και το έργο τους. Άλλωστε, ο Κώστας Καραμανλής το είχε πει ξεκάθαρα από τις εκλογές του 2004, ότι το πλάνο του είναι 8ετές. Η δυναμική του, η όρεξη για ακόμα περισσότερο έργο και ο ρητορικός του λόγος του στα συν.

ΠΑΣΟΚ: Η νοοτροπία και το πολιτικό ύφος του Γιώργου Παπανδρέου, διαφέρει σίγουρα από το παλιό ΠΑΣΟΚ (έως και την εποχή Σημίτη) και έχει αποδείξει, με το χαμηλό προφίλ που τον διακρίνει σαν άνθρωπο, ότι εργάζεται και είναι μεθοδικός. Στα συν των θητειών του σε Υπουργεία, η δημιουργία των ΚΕΠ και των Ανοικτών Πανεπιστημίων.

ΚΚΕ: Τίμια, σταθερή στάση χωρίς παρεκκλίσεις στα πιστεύω του Σοσιαλισμού. Η Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας απλά και ουσιαστικά συντηρεί τα ποσοστά του Κομουνιστικού Κόμματος σε μία άκρως καπιταλιστική εποχή.

ΣΥ.ΡΙΖ.Α: Εντυπωσιακή η αμεσότητα του Αλέκου Αλαβάνου και εξίσου εντυπωσιακή η στάση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α σε όλη την προεκλογική περίοδο με λόγο και δυναμική κόμματος αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΛΑ.Ο.Σ: Το μοναδικό κόμμα που τήρησε την υπόσχεσή του για τη μη πραγματοποίηση προεκλογικών συγκεντρώσεων και τη συλλογή,αντ΄αυτών, χρηματικού ποσού για τις πυρόπληκτες περιοχές. Μοναδικός, ο Γιώργος Καρατζαφέρης με επικοινωνιακό χάρισμα, που αγγίζει τη λαϊκή τάξη, κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στο Ευρωκοινοβούλιο, με τις περισσότερες παρουσίες εκεί έλληνα ευρωβουλευτή, αλλά και τις περισσότερες ερωτήσεις.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Ήπιοι τόνοι, από έναν αξιοπρεπή πολιτικό.

Η επιλογή δική μας…Το ίδιο και το «αύριο»…Επίσης και το «κρίμα»…

Υπομονή…

2 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ…!

2 σχόλια:

giannaros_g είπε...

συμφωνώ με τα "καλά" των κομμάτων και των αρχηγών..
2 μέρες μόνο και ..πολλά γίνονται όπως μας δίδαξε και ο ...Παπακαλιάτης!!

Bruce είπε...

Poly kalo to arthro (")aderfe(")