16.8.07

ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ... ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ....ΕΚΛΟΓΕΣ!!!


20 μέρες πέρασαν ακριβώς (όπως σας είχα πει άλλωστε)από τότε που σας αποχαιρέτησα για διακοπές και εσπευσμένα (με τα αλάτια πάνω μας) γυρνάμε πίσω...για να προλάβουμε την 16η Σεπτεμβρίου και τις εκλογές!Το θέμα που ¨καίει¨...όχι περισσότερο από τις καταστροφικές φωτιές σε όλη την Ελλάδα και ιδιαιτέρως την τελευταία στην Πεντέλη, που βεβαίως, για άλλη μια φορά περνάει, δυστυχώς, σε δεύτερη μοίρα...ΞΕΦΤΙΛΑ φίλοι μου! Σε όλο της το μεγαλείο όμως...
Δεν περιμέναμε όμως να αλλάξει τώρα κάτι. Προχθές βρέθηκα σε μια παρέα όπου συγγενής ενός εκ των παρευρισκομένων είναι επιτελικό στέλεχος στο αρχηγείο της πυροσβεστικής. Μας έλεγε λοιπόν, ότι μόλις ξέσπασε η φωτιά στην Πεντέλη, μάταια και επί ώρες, προσπαθούσαν από το αρχηγείο να επικοινωνήσουν με την ηγεσία του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης και δεν μπορούσαν, αφού αυτός ο ¨υπεύθυνος¨ πρωθυπουργός της χώρας μας ψαχνόταν για τις εκλογές, κλεισμένος μαζί με τα ¨καμάρια¨ του στο Μέγαρο Μαξίμου και βεβαίως είχαν παραλύσει όλα τα άλλα, με αποτέλεσμα να χαθούν κόποι ζωής συνανθρώπων μας και πνεύμονες ζωής για την πόλη μας!
Πραγματικά δεν με ενδιαφέρει ποιος βάζει τις φωτιές και γιατί, αφού λίγο πολύ ξέρουμε τους λόγους, αυτό όμως που με ¨φοβίζει¨πλέον είναι η ανικανότητα αυτών που μας κυβερνάνε, είτε αυτοί λέγονται Ν.Δ, είτε ΠΑ.ΣΟ.Κ, είτε Κ.Κ.Ε, είτε οτιδήποτε σκατά επιπλέουν γύρω μας και με περιττό θράσος ζητάνε την ψήφο μας!
Η Ελλάδα κάηκε! Μαζί κι εμείς!
Και σαν φάλτσο τραγούδι ηχεί στα αυτιά μου ακόμα, η πρόσφατη δήλωση του Βύρων Πολύδωρα "Δώσαμε μάχη με επιτυχία...Είμαι ικανοποιημένος και συνεχίζουμε...!" ΌΧΙ Κύριοι, μη συνεχίσετε...δεν θα πάρουμε! Είστε άχρηστοι!

(Υ.Γ. Στη Φώτο φαίνεται το σύννεφο "ζωής" που απλώθηκε πάνω από την Αθήνα, από τη φωτιά της Πεντέλης. Αλήθεία βλέπανε τι βάζανε στις λίστες υποψηφίων στο Μαξίμου όταν σκοτείνιασε ο ουρανός? Γιατί αν δεν βλέπανε...αλίμονο μας!)

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με τα αλατια πάνω μας και με την μέση σπασμένη απο τα ταρακουνήματα στον Σαρωνικό

Ανώνυμος είπε...

Και το κεφάλι να κοντεύει να σπάσει...Ε Λ Ε Ο Σ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΑΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOGGER ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙΡΟ! ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ...
Η ΝΤΟΡΑ ΔΗΛΩΣΕ: ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ UNFAIR!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ . ΣΩΣΤΑ? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΥΝΝΑΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ? ΝΑ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛ. ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΩ ! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ! ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ! ΤΟ ΜΠΛΕ Κ ΤΟ ΠΡΑΣΣΙΝΟ . ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ! ΜΠΛΕ Κ ΠΡΑΣΣΙΝΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΕΣ !

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΖΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ Π.Χ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΛΠ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΤΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΝΑ ΛΥΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ, ΘΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ , ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .

ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ , ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ , ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ! ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΧΑΙΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΦΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ?? ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!!
ΑΠΟΧΗ ΛΕΥΚΟ Η ΑΚΥΡΟ ΠΑΙΔΙΑ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 40 50 60 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ... ... ... ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ! ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ! ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΟ!

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΑΖΙΚΟ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Κ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ . BLOGG-ARISTITE Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ!! ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ...

YPARXEI SORTIEEEEE!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Hello…….
Βλέπω επέστρεψες από τις διακοπές σου με πολλή ενέργεια... by the way, ωραία τα χώνεις... επίσης, όσον αφορά την Πάρνηθας ακούγεται ότι στο πίσω μέρος προορίζεται να γίνει πάρκο αιολικής ενέργειας (τυχαίο?????)....
Δεν θα σχολιάσεις πουθενά την ημερομηνία των εκλογών οποία συμπίπτει με τον τελικό του Ευρωμπάσκετ??? Ελπίζω μόνο κάποιο κανάλι να φροντίσει την μετάδοση του αγώνα απέχοντας από το εκλογικό πανηγύρι!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει να διαβάζω απόψεις καλοπερασάκιδων σαν και εσάς, που επειδή γράφετε 3 γραμμές στα διάφορα blogs θεωρείτε πως κάνατε το καθήκον σας.

Περισσότερο και από τους κυβερνώντες, αυτοί που φταίνε είμαστε εμείς, επαναστάτες της αράδας.

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Ανώνυμος είπε...

agapite prokrousti, epivevaioneis ta legomena sou...Epanastatis tis aradas...