3.9.07

ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΒΙΑΣ!

Όταν ξεκινάει μια ποδοσφαιρική χρονιά, πρώτη θέση στα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων, παίρνουν τα ευχολόγια για καλή ποδοσφαιρική χρονιά και καταπολέμηση της βίας! Βία, που πραγματικά γίνονται προσπάθειες τα τελευταία χρόνια, από τις διοικήσεις κάποιων ομάδων, να καταπολεμηθεί και να δοθεί μια νέα ευκαιρία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Χρήματα σπαταλούνται από τους ιδιοκτήτες των ομάδων για να φέρουν μεγάλα ονόματα, επενδύσεις γίνονται από εταιρείες που χορηγούν με τεράστια ποσά τις ομάδες και χίλιες δύο άλλες ενέργειες για να δώσουν αίγλη, ποιότητα και νόημα στον Βασιλιά των σπορ. Και κάπου εκεί...έρχονται τα παιδιά του Πειραιά...Αυτοί που περνώντας το κατώφλι του λιμανιού, γίνονται μάγκες και Ολυμπιακοί από κούνια! Αυτοί, που για άλλη μια φορά εχθές θέλησαν να τινάξουν, έστω και στο τέλος το ντέρμπι των "αιωνίων" στον αέρα! Ο μεν Άντζας, με τσαμπουκάδες και με χειρονομίες που μόνο επαγγελματία ποδοσφαιριστή δεν θύμιζαν , ο δε κομπλεξικός ασπρομάλλης που...μου διαφεύγει το όνομα του...με κεφαλοκλειδώματα και καλά κατευνασμού, αλλά και χειροκροτήματα ειρωνείας προς τους οπαδούς που τόσο όμορφα των ανέδειξαν και τόσο εύκολα τους πρόδωσε. Φύγετε κύριοι...δεν σας έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο και σίγουρα όχι ο χθεσινός καλός Ολυμπιακός.

 Ήσασταν, είστε και θα είστε όσο μένετε ηθικοί αυτουργοί για ενέργειες βίας, θανάτους οπαδών στο δρόμο και ότι άλλο προκύψει.
Αυτό που καταφέρατε εχθές, ήταν να δημιουργήσετε άλλα 10 άτομα τουλάχιστον, που θα ψάχνουν αφορμή και θα ζητούν εκδίκηση. Είτε στο γήπεδο, είτε στον δρόμο! Ουστ βρωμιάρηδες!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Arxidi kai poutanas gios o Nikotripidis.
Antza kerata antza kerata fere tin gynaika sou gia pisokolita!!!!

Poutana stin Syngrou i Vasw Stasinou

Ανώνυμος είπε...

1)TI EΓΙΝΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ!!

Οι οπαδοί του τριφυλλιού φώναξαν στον Νοτιοαφρικάνο αμυντικό: "Πως καταντήσατε έτσι την ομάδα", με τον Μόρις να μην μένεοι ψύχραιμος ζητώντας τους τον λόγο "Τι θέλετε πάλι, τι είναι αυτά που λέτε; Είμαι Παναθηναϊκός" τους είπε σε έντονο ύφος, δείχνοντας τους στο κινητό του το τριφύλλι...

Εκείνοι δε στάθηκαν μόνο στα λόγια και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και μάλιστα έπεσαν και μερικές ψιλές εκατέρωθεν, με το σκηνικό να λήγει ύστερα από παρέμβαση ομάδας των ΜΑΤ που βρισκόταν κοντά στο χώρο του περιστατικού.


2) ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ (ΔΥΣΤΗΧΩΣ) ΠΟΤΕ!!!!?????

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ φώναξαν στον ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ: "Πως καταντήσατε έτσι την ΕΛΛΑΔΑ?", με τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ να μην μένεοι ψύχραιμος ζητώντας τους τον λόγο "Τι θέλετε πάλι, τι είναι αυτά που λέτε; Είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ" τους είπε σε έντονο ύφος, δείχνοντας τους στο κινητό του ΤΗ ΓΑΛΛΑΝΟΛΕΥΚΗ...

Εκείνοι δε στάθηκαν μόνο στα λόγια και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και μάλιστα έπεσαν και μερικές ψιλές εκατέρωθεν, με το σκηνικό να λήγει ύστερα από παρέμβαση ομάδας των ΜΑΤ που βρισκόταν κοντά στο χώρο του περιστατικού.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ! ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ BLOGGER TO BΡΙΣΚΩ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ . ΝΤΡΟΠΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ... ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕΣ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΞΙΕΣ!!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΒΕΗ ΝΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΕΗ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΟΥ? ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΤΑΔΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ Ή Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ? ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΑΜΑΣ ΚΙ ΕΣΥ. ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ

ΚΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΖΑ)

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΏΝΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΕ(ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ) ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ SITE MAS..ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ...ΤΟ ΕΝΝΟΩ...

theoritikos είπε...

Θα ήθελα να χαιρετήσω το πολύ καλό και θετικό σχόλιο του φίλου Νίκου Βέη.Πραγματικά ωραία η μεταφορά του παραδείγματος...Μακάρι φίλε Νίκο να γίνουν έτσι όλα κάποια μέρα. Σ΄ευχαριστώ για την ανάλυσή σου και το εύστοχο (για άλλη μια φορά) σκεπτικό σου!
Θα μου επιτρέψείς όμως να μην αλλάξω τις απόψεις μου για τους 2 "μάγκες" που αναφέρω στο άρθρο μου! Καλησπέρα!

Ανώνυμος είπε...

φίλε θεωριτικέ!

δεν το συζητώ οτι τα συγκεκριμένα "τυπάκια" ειναι απαράδεκτα και θα πρέπει να φάνε τρελη καμπάνα! απλά επειδή ανοίξες κουβέντα κατά της βίας, είπα να γενικεύσω! νομίζω οτι συμφωνούμε.
επίσης ο λόγος για τον οποίο ανέφερα το ονομ/μο μου είναι γιάτι θέλω οταν λέω κατι, οτοιδήποτε για οποιονδήποτε, θέλω να ξέρει ποίος είμαι. Β.Ν.

Ανώνυμος είπε...

ο Αντζας ειναι παιχταρας ρε και τους γαμαει ολους ρε μουνια!Αντζα αλανι για παντα στο λιμανι!!!