5.9.07

H αγωνία των γυναικών και η...μαλακία των ανδρών! (Love seats ή Champions League?)

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ! Μήνας επιστροφών (από διακοπές), καταστροφών (από πυργαγιές), ντέρμπυ (τραγωδία), εκλογών (από βλακεία) και τελευταίας προσπάθειας απεγνωσμένων γυναικών για μια... αγκαλιά για το χειμώνα. Μία σχέση ρε παιδί μου...Έναν άνθρωπο να τις καταλαβαίνει που λένε...

Αυτό το τελευταίο είναι κάτι που το παρατηρούμε χρόνια. Δεν το κατηγορούμε και το βρίσκούμε απόλυτα λογικό και κατανοητό! Αυτό που μας κάνει εντύπωση όμως, είναι ο τρόπος και η αγωνία στα μάτια των γυναικών (ή των κοριτσιών) που οι αποτυχημένες προσπάθειες του καλοκαιριού ή η αδιαφορία που υπάρχει τότε, λόγω εποχής και "ελαφρότητας" ηθών, ρούχων και όχι πολλών σκέψεων, τις κάνει να "παραφρονούν" και να "ψάχνονται" μανιωδώς, με το που πέσει το πρώτο πλατανόφυλλο και το δουν να κιτρινίζει!

Από την άλλη οι άντρες σε πλήρη σύγχυση και παρατεταμένη μαλακία, δεν ξέρουν αν θέλουν το χειμώνα τους να χάσουν το Champions League με σουβλάκια και μπύρες και τη συνήθεια της "μπακουριάς" με τους κολλητούς τους ή να πηγαίνουν σε "love seats" στο Village να βλέπουν αυτά που θα ξαναδούν σε dvd το υπόλοιπο του χειμώνα, σε βραδιές του στυλ..."μωρέ Σάββατο πλέον δεν βγαίνουμε γιατί βγαίνουν όλοι οι βλάχοι και πήραμε κάτι dvdακια και τη βγάλαμε σπίτι αγκαλίτσα με ποπ κορν και coca cola light".
Συμβουλές, λοιπόν, για καλύτερη εικόνα και ζωή:

Γυναίκες από 20 έως 25...Κερατώστε, δοθείτε παντού και ξεφτιλιστείτε όσο είναι καιρός! Για εσάς δεν υπάρχουν εποχές...
Γυναίκες από 25 έως 30...Παίξτε το λίγο ότι αρχίζετε να σοβαρεύεστε και μην κάνετε καμιά σχέση πάνω από 1 χρόνο και κάτι γιατί θα χάσετε όλα τα καλά της χρυσής για εσάς 5ετίας...
Γυναίκες 30+...Είστε καταδικασμένες! Ψάξτε κανά καλό παιδί που θα τον κάνετε ότι γουστάρετε (μετά το γάμο βέβαια, γιατί μέχρι την κουλούρα θα είστε "ναι αγάπη μου" και τέτοια), κανέναν φίλο ή πρώην που σας γουστάρει ακόμα και τελειώνεται με την παραμύθα που σκεφτόσασταν από τα...20 στην ουσία!

Άντρες...από 0 έως 80 η ίδια μαλακία σας βαράει...Στην κοσμάρα σας!Οπότε συνεχίστε...
Και ΟΛΟΙ προσοχή στο στυλ, στο ψάξιμο και το "παιχνίδι"...! Μη "θολώνετε". Ο χειμώνας είναι ωραία εποχή και η ανεύρεση συντρόφου θέλει τρόπο...όχι κόπο!

5 σχόλια:

Μάνος είπε...

Μωρέ εσύ καλά τα λες...

Ανώνυμος είπε...

Κε Θεωρητικέ,

Δεν μας είπες όμως για εσένα.....
Πως τη βγάζεις, με μπύρες ή με love seats;

theoritikos είπε...

Κατ΄αρχήν καλωσορίζω τον blogger Mano.

Για το δεύτερο comment...Όταν χρειάζεται με μπύρες και όταν χρειάζεται με love seats...

Ανώνυμος είπε...

το καλυτέρο σχόλιο για τις σχέσεις εδώ και καιρόοοοοοοοοο.......... τι να πώ ! οτι πιό εύστοχο εχω διαβάσει για το θέμα.... Β.Ν.

hello kitty είπε...

Καλά τα όσα λες, όμως διακρίνω έναν τόνο ανησυχίας-απογοήτευσης ... κάνω λάθος;
Όντως οι γυναίκες έχουν 'αγριέψει' πολύ στον τρόπο που φαίρονται, και κυρίως την παραψάχνουν τη δουλειά. Δεν έχουν θηλυκή συμπεριφορά, αυτή που θα ξεσηκώσει για τα καλά τον άνδρα...κι αυτό γιατί έχουν πληγωθεί πολύ από τα αρσενικά, και έχουν έτσι αποκτήσει ένα πιό αυστηρό ύφος.
Οι άντρες από την άλλη, για μένα έιναι οι κακόμηροι της υπόθεσης, γιατί ούτε καν το πρώτο βήμα δεν μπορούν να κάνουν. Βάζουν την ουρά κάτω από τα σκέλια και ουστ..έχουν φοβηθεί οι άνθρωποι.
Καλό είναι πιστεύω να δίνεις ευκαιρίες στον εαυτό σου να πειραματιστεί σε διάφορα πράγματα, να μην είσαι δηλαδή απόλυτος. Επειδή την πάτησες μία, δεν σημαίνει οτι θα την πατάς πάντα...αυτό να το καταλάβουν ΚΑΙ οι άντρες αλλά ΚΥΡΙΩΣ οι γυναίκες.
Και τελικά, ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσει ο καιρός και η μοίρα...