21.9.07

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΕΛΛΟΣ:ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ!

23 Οκτωβρίου 2000 , ο Τζίμης Πανούσης καταδικάζεται γιατί σε αφίσα που κυκλοφόρησε για τις εμφανίσεις του σε μουσική σκηνή της Αθήνας, είχε τοποθετήσει το σφυροδρέπανο στη θέση του σταυρού στην ελληνική σημαία!

Το πανηγύρι είχε ξεκινήσει από νωρίτερα έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου, όπου ο Δημήτρης Ρέλλος, γνωστός τότε, ως "Ταραξίας των δικαστηρίων", είχε αναρτήσει πανό, το οποίο στη μια μεριά έγραφε: "Τσουκατογιαννοπουλικές κοτερομαχίες. Αερομαχίες στα νησιά. Σημαιομαχίες στη στεριά..." και στην άλλη: "Τζίμη ντεμοντέ, της μόδας είναι το μισοφέγγαρο και όχι το σφυροδρέπανο..."

Βεβαίως ο Δημήτρης ο Ρέλλος, ο "Jimmy Jump" της Ελλάδος είχε δράσει εντυπωσιακά και το 1996 πετώντας μπογιές στον τότε Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια δηλώσεων του Προέδρου και ένα χρόνο μετά «κερνάει» αυγά αστυνομικό που βρισκόταν στο μνημόσυνο του Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά και δεύτερη μερίδα στον Ευάγγελο Γιαννόπουλο!
To 2000 μπορεί να χαρακτηριστεί ως η χρυσή χρονιά του Μήτσου, αφού ευαισθητοποιημένος όπως είπαμε παραπάνω και για τα δρώμενα στο καλλιτεχνικό στερέωμα, τη "στήνει" έξω από τα δικαστήρια πάλι και «σερβίρει» καφέ στον Στέφανο Κορκολή που μόλις είχε απολογηθεί για τα..."Πες μου τι είσαι..."κλπ.
Το σημερινό επεισόδιο με την εκτόξευση καφέ στον Ε.Βενιζέλο, ήρθε να μας θυμίσει, ότι υπάρχουν ακόμα ήρωες της καθημερινότητας με σημαία...τον καφέ!
Δημήτρη προχώρα...Άλλωστε ο κος. Βενιζέλος δήλωσε πως συγχωρεί τους ταλαίπωρους...!
Ευχαριστούμε τον Πατέρα Ευάγγελο...
Αλήθεια, λέτε η δημοκρατία να κινδυνεύει από τον Ρέλλο;;;

4 σχόλια:

giannaros_g είπε...

σωστός φίλε "θεωρητικέ"..η δημοκρατία λέει το ΜΕΓΚΑ κινδυνεύει από ένα ...καφέ! τι είναι αυτά ρε??
πατέρας Ευάγγελος..θεϊκό!

Bruce είπε...

katapliktiko to arthro gia ton (T)Rello

George είπε...

Φαντασου σκηνικο: 11 νοεμβριου και ο μπεννυ μολις εχει γινει προεδρος στο Πασοκ. Ανεβαινει στο ποντιουμ να κανει την πρωτη του ομιλια. Στην πρωτη γραμμη ολα τα πρωτοπαλλικαρα: Λοβερδος, Κουκουλοπουλος, Αποστολακη, Κουλουρης, Βερελής, Πρεντετερης, Τρεμη κ.λ.π.Και κανει το λαθος να ξεκινησει με το "συντροφοι και συντροφισσες" (που δεν του πολυ παει).Πεταγεται εκτος εαυτού ο Λαλιώτης φωναζοντας "Αίσχος!! Αίσχος!!" και πλησιαζει απειλιτικα τον "choosen one". Βγάζει την μασκα (αλα Ηθαν Χαντ στο Mission Impossible) και είναι ....ο Ρέλλος!!! Και αραδιαζει μια τυροκαφτερη (αρεσει στον Βαγγελη) πανω στο προεδρικο κουστουμι. Υπάλληλοι του Μεγκα κανουν ντου και τον μαζευουν. Τον μεταφερουν στα στουντιο και στην βραδυνη εορταστικη εκπομπη του ο Πρετεντερης των ρωτα "γιατί?" & "ποιος σε εβαλε?" . "Δεν φταιω κυρ Γιάννη μου, ειδα στον υπνο μου τον Ανδρεα και τοτε ήξερα τι επρεπε να κανω..."

George είπε...

Ο Βαγγέλης συγχωρει. Ο Πρετεντερης ποτέ...