19.9.07

Ο Βενιζέλος και οι "Γνωστοί-Άγνωστοι" hackers...


Κι ενώ ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια και αυτοπροσδιορίζεται αρχηγός, τρέχoντας να προλάβει να απαντάει στις δηλώσεις Γ.Παπανδρέου...hackers χτύπησαν την προσωπική του ιστοσελίδα, αναγράφoντας συνθήματα για..."γνωστούς-άγνωστους" φυλακισμένους...
Στην παρούσα φάση ο μόνος "φυλακισμένος", είναι το ίδιο το ΠΑΣΟΚ!
Φυλακισμένο κίνημα σε ματαιόδοξα πλάνα ηγεμονίας, ανθρώπων που με το στυλ τους, το επιθετικό τους ύφος και την αγωνία τους να ηγηθούν, προσβάλουν την ιστορία του Σοσιαλιστικού Κινήματος, αλλά και τη λαϊκή βάση που με γουρλωμένα μάτια τους παρακολουθεί να κοκορομαχούν!
ΝΤΡΟΠΗ!
Φαίνεται πως ο Ε. Βενιζέλος έχει "πνιγεί" από τις φιλοδοξίες του, αλλά και την ώθηση άλλων πρωτοκλασάτων βουλευτών και έφτασε στο απίστευτο σημείο να ζητάει διακαναλικό Debate με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον ίδιο! Έλεος!
Κουραστήκαμε ρε παιδιά!Κουραστήκαμε...

Υ.Γ 1. Σε περίπτωση νίκης του Ε. Βενιζέλου στις εσωκομματικές εκλογές, η συνέχεια επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις...όχι μόνο για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τη χώρα μας...
Υ.Γ 2. Επαναλαμβάνουμε ότι σαν πολίτες αυτής της χώρας προτιμάμε την ήπια πολιτική, το ήθος και το ύφος του Γ. Παπανδρέου...όσο Ευρωπαϊκό κι αν είναι...
Υ.Γ 3. Συγχαρητήρια στον Κ. Καραμανλή που τήρησε την προεκλογική του υπόσχεση για νέους ανθρώπους στην κυβέρνηση (το είχαμε γράψει και στο προηγούμενο άρθρο μας)
Υ.Γ 4. Ελπίζουμε ο hacker στο site του Ε. Βενιζέλου που μιλάει για γνωστούς-αγνώστους, να μην είναι ο "γνωστός-άγνωστος" blogger!!!

1 σχόλιο:

giannaros_g είπε...

προσυπογράφω το post σου. Βλέπω και βλέπεις ότι μάλλον ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ στα επιμέρους πολιτικά θέματα, μόνο θεωρητικο-ιδεολογικές είναι οι διαφορές μας!!

όσον αφορά τον hacker, ελπίζω να μην είμαι εγώ, αλλά πολλοί συν-bloggers με έχουν "βάλει" μπροστά στον αγώνα κατά του Ευ.Βενιζέλου!!!