7.9.07

DEBATE - ΟΙ "ΜΙΚΡΟΙ" ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!


Σε ρυθμούς debate κι εμείς, παρακολουθήσαμε μία προεκλογική μάχη μεταξύ των 6 πολιτικών αρχηγών που δείχνουν να φλερτάρουν με τα μεγαλύτερα ποσοστά, έναντι πολλών άλλων μικρότερων κομμάτων που θα διεκδικήσουν την ψήφο μας στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου. Με τα δικά μας μάτια λοιπόν είδαμε:
Τον κο. Καραμανλή, να δείχνει ότι περισσότερο φοβάται τις διαρροές προς τον ΛΑ.Ο.Σ και την αψυχολόγητη, πλην όμως έξυπνη στάση του κου. Καρατζαφέρη, παρά το ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Με δόσεις αυτοκριτικής και κασέτα αναγγελιών, απλά ξεδίπλωσε το ρητορικό του ταλέντο.
Τον κο. Παπανδρέου, να προσπαθεί να περάσει ένα σταθερό και ήρεμο προφίλ, σαφώς καλύτερο από αυτό του 2004 στο ίδιο στούντιο, αλλά πάλι να τα χαλάει στην τελική προσπάθεια...
Την κα. Παπαρήγα, άμεση, με αμηχανία όμως σε κάποια ερωτήματα... περί ιδιωτικής παιδείας..., αλλά και μέσα στα πλαίσια που η "Βίβλος" του Περισσού, επιβάλλει να ακούγονται για τις λαϊκές μάζες και το προλεταριάτο.
Τον κο. Αλαβάνο, πολύ ψύχραιμο, σταθερό σε θέσεις που προσπαθεί να προβάλει εδώ και καιρό, αλλά με το μόνιμο παράπονο στη φωνή και προσπαθώντας να αποσπάσει για άλλη μια φορά τη συμπάθεια τόσο του ΠΑ.ΣΟ.Κ , όσο και αμφίβολων ψηφοφόρων του Κ.Κ.Ε.
Τον κο. Καρατζαφέρη, άκρως τηλεοπτικό και πάντα άμεσο, όπως ξέρει να είναι καλύτερα από όλους, με πινελιές γέλιου, περί ¨σατέν¨ και ¨γαλλίδων νταντάδων¨, να ζητάει (πολύ έξυπνα), μόνο μία ψήφο για να μπει στη Βουλή και να τονίζει το σταθερό προβάδισμα της Ν.Δ. ...
Το κο. Παπαθεμελή, συμπαθή και αξιοπρεπή να τοποθετείται στο κέντρο και να χτυπάει όποτε μπορεί με έμμεσες αναφορές τον κο. Καρατζαφέρη.

Σχετικά με τους δημοσιογράφους πρέπει να εκθειάσουμε την άψογη και αξιοπρεπέστατη στάση της κάς. Χούκλη, στο ρόλο της συντονίστριας, αλλά και την κακή αντίδραση της κας. Στάη, με σαφή στόχο την κα. Τρέμη (της τα "κρατούσε" από πέρσι μάλλον), όπου αποσυντόνισε για λίγο την ομαλή κατά τα άλλα ροή.

Ραντεβού σε... 3,5 χρόνια!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

TO ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ (ΛΟΓΩ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ) ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΟΥΛΕΣ!!!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛ.ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΠΗΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ "MAMADES" ΤΟΥ?
ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ Μ... ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?
ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΚΟΣΜΟ" ΤΟΥ?
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ?
ΠΟΙΟΣ?
ΠΟΙΟΣ?
ΠΟΙΟΣ?
ΠΟΙΟΣ?
ΠΟΙΟΣ?
ΠΟΙΟΣ?
ΠΟΙΟΣ?
....

ΕΕ!! ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ !!!
ΔΗΛΑΔΗ? ...

Β.Ν.

giannaros_g είπε...

φίλε συν-blogger πιστεύω ότι η παρέμβαση Στάη είχε στόχο τον κρασοπατέρα τον Λιάτσο..

Bruce είπε...

Ki egw pisteuw oti i Stai eixe stoxo ton dimosiografo pou milaei kathimerina gia tis exelikseis sto "nisi twn anemwn" Aimilio Fiasko