7.2.08

ΤΙ ΕΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ...ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ...;

"Ένα τραύμα στο δεξί πόδι της πρώην υπουργού Παιδείας Μαριέτας Γιαννάκου σε συνδυασμό με τον σακχαρώδη διαβήτη από τον οποίο πάσχει, εξελίχθηκε σε μια επώδυνη περιπέτεια για την πρώην υπουργό. Οι γιατροί προ του κινδύνου η κ. Γιαννάκου να υποστεί σηψαιμικό σοκ, μετά την αρχική μόλυνση, αναγκάστηκαν τελικώς να ακρωτηριάσουν το πόδι σε επέμβαση στο «Ερρίκος Ντυνάν».
Η κ. Γιαννάκου είχε τραυματισθεί τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα είχε υποστεί διπλό κάταγμα στην ποδοκνημική χώρα, μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου υπεβλήθη σε οστεοπλαστική. Στο σημείο τοποθετήθηκαν λάμες. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν δυσκολίες στην αποκατάσταση του τραύματος με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο «Ερρίκος Ντυνάν».
Από το πρωί της Τετάρτης η κατάσταση της υγείας της κ. Γιαννάκου άρχισε να παρουσιάζει ραγδαία επιδείνωση και προ του κινδύνου που διέτρεχε ακόμα και η ίδια η ζωή της πρώην υπουργού, αποφασίσθηκε σε έκτακτο ιατρικό συμβούλιο, ο ακρωτηριασμός του δεξιού κάτω άκρου."
(Πηγή: in.gr)

Ότι και να πούμε είναι λίγο για την παραπάνω είδηση...

Ήμαρτον ρε παιδιά! Κι εμείς νομίζαμε ότι αυτά δεν γίνονται το 2008 πλέον σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πάρα μόνο στα βάθη της Αφρικής και της Ασίας...! Τι να πούμε...;

Κουράγιο στην πρώην Υπουργό Παιδείας και σε πόσους άλλους ανθρώπους ταλαιπωρούνται παρόμοια σε όλο τον κόσμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια: