29.9.08

Τικ Τακ...α τακα τα!

Tικ τακ, τικ τακ, τικ τακ, τικ τακ…21.20… η Madonna στη σκηνή!
Η αλήθεια είναι ότι μου είχαν σπάσει τα νεύρα όλοι με την αναμονή της ημέρας της συναυλίας και ειδικά, είχα εκνευριστεί με τα status στο facebook και τις μαλακίες που έγραφαν εκεί! Περισσότερο οι άντρες…(;)!
Γράφω το συγκεκριμένο άρθρο γιατί θεωρώ πως το οφείλω, ύστερα από μία πολύ ωραία βραδιά που περάσαμε στο Ο.Α.Κ.Α. και πρέπει να τη μνημονεύσουμε!
Τα σκηνικά καλά…όχι τέλεια…! Η χορευτική ομάδα της Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η, τα back vocalsόλο το χαρτί και η ίδια η Madonna στην τσίτα! Τρελή κίνηση, διάθεση κλπ. Μοναδικό το θέμα με τους Τσιγγάνους και η διάθεση που κατάφεραν να περάσουν στο…μέχρι τότε…ξενέρωτο κοινό! Καθόμασταν στη Θύρα 11, δίπλα από τη σκηνή! Από πλευράς εξέδρας είχαμε πολύ καλή θέαση αλλά αναρωτιόμασταν αυτοί που βρισκόντουσαν μπροστά στη σκηνή, τι νόμιζαν ότι έβλεπαν και ήταν αποχαυνωμένοι, χωρίς να χορεύουν καθόλου!Και αυτό μέχρι τα μισά της συναυλίας, γιατί μετά... το παιχνίδι, το πήρε πάνω της η Μadonna και ξύπνησαν και οι πεθαμένοι! Από αυτό (το πρώτο μισό) εξαιρούνται καμιά 20αριά gays που την «κουνούσαν την βάρκα» και χόρευαν ασταμάτητα!
Σε αυτή τη χώρα θα μας φάει η πόζα και το «και καλά»! Από την όλη…πρόζα δεν μπορούσαν να λείπουν βέβαια οι πολυαγαπημένοι μας celebrities που…τύφλα να ‘χει το Holywood, έχουμε και celebrities στην Ψαροκώσταινα! Δεν χρειάζεται να πούμε ονόματα… Όποιους βλέπετε στο Hello, το ΟΚ και το Downtown…εκεί ήταν!
Επίσης, εκεί ήταν και πάρα πολλοί βλάχοι… Τόσο της πρωτεύουσας, όσο και της επαρχίας… Χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός τέτοιου, ήταν η μεγάλη στιγμή του αυτοσχεδιασμού του, λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία που προσπάθησε να ξεσηκώσει και καλά κι άλλους fans…και τραγούδησε δυνατά… ΛΑΪΚ Ε ΒΕΕΕΕΡΤΖΗ (δηλ. like a virgin) !!!!
Έ λ ι ω σ α! Γιατί άκουσα και τύπο να σχολιάζει… «Σιγά μη λέει και…ΣΑΝ ΤΟΝ ΒΕΡΤΗ»!
Μαγικές στιγμές σας λέω!
Κατά τα άλλα, θεωρούμε απαράδεκτα τα προϊόντα (merchandise) που πουλούσαν με το όνομα και το είδωλο της Pop Star, έξω από το Στάδιο, αλλά και μαγικά τα αγαπημένα μας βρώμικα που ήταν εκεί και το Σάββατο!
Κλείνοντας, απονέμουμε φόρο τιμής στο Star Channel που ενώ όλη η Ελλάδα μπορούσε να κινηματογραφήσει και να φωτογραφήσει σχεδόν επαγγελματικά τη συναυλία, αυτό επέλεξε να δείξει για άλλη μια φορά πλάνα και φωτό κινητού τηλεφώνου…έτσι για το paparazzi style της ιστορίας…
Και το δράμα είναι ότι για μια εβδομάδα δεν θα δούμε και τίποτα άλλο…
Και εις άλλα με υγεία…
Επόμενο ραντεβού των απανταχού της Ελλάδας celebs…; Στις κατά τόπους πίστες!
Τικ τακ...τικ τακ...α τακα τακα τακα τακα τακα τα...!

2 σχόλια:

hello kitty είπε...

Δεν πήγα στη συναυλία αλλά με τόσα που είδα και άκουσα είναι σαν να ήμουν μέσα! Τόσες αναλύσεις, τόσες τηλεοπτικές ώρες για τη 'βασίλισα της ποπ' πια, αμάαααν! Μας κούρασαν!
Πολλοί αρνήθηκαν να πάνε κατηγορώντας την ως το μεγαλύτερο θύμα του 'συστήματος' της showbiz. Κι εμείς δεν συμφωνούμε απόλυτα με τις επιλογές της αλλά δεν παύει να είναι ένα είδωλο τόσων δεκαετιών, που θα θέλαμε να δούμε από κοντά εαν μπορούσαμε. Μόνο και μόνο για το θέαμα που προσφέρει, λέμε ΝΑΙ!

osela είπε...

όσο κι αν προσπαθησα, η μαντονα δεν μ' αρεσει. ειναι η σπουδαιοτερη τραγουστρια της εποχης μας μαλλον, αλλα εμενα δεν μ' αρεσει.
καλη σας βδομαδα!