20.11.09

Θέλει και debate το "καρφιτσωμένο χαμόγελο"…


Με shows δεν γίνεσαι αρχηγός κα. Μπακογιάννη. Σωστή η απάντηση Σαμαρά που δεν δέχτηκε τη διεξαγωγή ανοιχτού τηλεοπτικού debate. Βούτυρο στο ψωμί των Τσημοπρετεντέρηδων θα ήταν μία τέτοια γελοιοποίηση των υποψηφίων αρχηγών της…δεξίας!
Η αντιπαράθεση πρέπει να μείνει στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και να αφορά μόνο πολιτικά επιχειρήματα και θέσεις.
Πρακτική που δεν έχει ακολουθήσει μέχρι σήμερα το περιβάλλον της κα. Μπακογιάννη, η οποία παρελθοντολογεί στα όρια της ανοχής των ακροατών της και κυρίως των φίλων της Νέας Δημοκρατίας. Οι δε μηχανισμοί της απίθανοι. Κανάλια, σταθμοί, εφημερίδες και blogs αβαντάρουν τη «μεγάλη οικογένεια της Κρήτης». Όλοι οι μαυροπουκαμισάδες έχουν ταχθεί στο πλευρό της συντέκνου. Οι Καβουρογιάννηδες, με όλα τα μέσα, μετά την εκλογή της Ολγίτσας και την εξαφάνιση κάποιων…καλπών στο νησί της αυθαιρεσίας, στις βουλευτικές του ‘07, έχουν βάλει τα δυνατά τους τώρα για τη «θυγατέρα» του επίτιμου.

Αηδία. Εγκλωβισμένοι ανάμεσα σε 5 οικογένειες όλη η Ελλάδα…

Η διαφορά νίκης του Σαμαρά θα είναι παρόμοια με τη νίκη του ΠΑ.ΣΟ.Κ στις πρόσφατες βουλευτικές. Ο κόσμος δεν συγκινείται από τον Δένδια, τον Αρούλη και τα άλλα γεροντολαμόγια της πολιτικής, που στηρίζουν αυτή που ξέρουν ότι θα τους «ευλογήσει» να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο της «αρπαγής» και της διαφθοράς. Οι βάσεις και οι πολίτες ξέρουν να μιλούν άλλη γλώσσα… Και το δείχνουν πλέον γοερά με την ψήφο τους ή την…αποχή τους απ'ότι τους κουράζει.

Υ.Γ.1: Ο Καρατζαφέρης δεν ντρέπεται πια? Ήμαρτον… Και θυμηθείτε μας... Αν εκλεγεί ο Σαμαράς στη Ν.Δ... στις επόμενες εκλογές ο ΛΑ.Ο.Σ, θα "χαροπαλεύει" να μπει στη βουλή...

Υ.Γ.2: Αντιπολίτευση μέχρι σήμερα, κάνει μόνο ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και ας μην ακούγεται από τα "μέσα" της διαπλοκής...

Υ.Γ.3: Η κυβέρνηση δεν έχει δόλο στα λάθη που κάνει…Ειλικρινά... Απλά έχει χάσει την μπάλα…

Υ.Γ.4: Μην υποτιμάτε τον Πανίκα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: