21.11.09

Μαγική βραδιά από τους Pet Shop Boys στην Αθήνα!


Αν ο Θεός απόψε σφύριζε ένα σκοπό, αυτός θα ήταν σίγουρα ένας από τις μοναδικές επιτυχίες των PET SHOP BOYS, που απόψε έκαναν άνω - κάτω το ΜETROPOLITAN CENTER στο Ελευθέριος Βενιζέλος!
Pandemonium ο τίτλος του tour και πραγματικά κάτι τέτοιο συνέβη όταν περίπου στις 21.40 έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή το συγκρότημα που θα αφήσει βαριά κληρονομιά στην ιστορία της μουσικής και της electro-pop ειδικότερα!
Οι πόρτες άνοιξαν στις 19.00 και η "Οδός Θεωρίας" ήταν εκεί ήδη για να δει τις πρώτες ουρές να σχηματίζονται, να χαζέψει το κακό κατά τα άλλα merchandise που είχε στηθεί στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου και να πιει, λίγο μετά, την πρώτη μπύρα της βραδιάς 2 μέτρα μόλις από τη σκηνή!
Ο χώρος γέμιζε σιγά - σιγά και μέχρι την ώρα που βγήκε το group, είχε γεμίσει για τα καλά!
Μέσος όρος ηλικίας εκεί γύρω στα 35-40. Ίσως και κανένα πιτσιρίκι...
Πολύ καλή ακουστική στον χώρο, ωραία χορευτικά (αν και απλά - εντυπωσιακά ζωντανά) και ωραίες δεύτερες φωνές...
"Go west" και το πρώτο ζέσταμα είχε ολοκληρωθεί... "You are always on my mind" και ο κόσμος...βογκούσε από μουσική έκσταση... "It's a sin" και η αποθέωση χτύπησε κόκκινα! Πραγματικά μεγάλη βραδιά όπως πρέπει να είναι κάθε τέτοια από μεγάλους καλλιτέχνες που σέβονται το κοινό και την ιστορία τους!

Στα αρνητικά των διοργανωτών, το ανύπαρκτο σχεδόν προσωπικό ασφαλείας και βοήθειας ένδειξης κατευθύνσεων, με τον κόσμο να κάνει "σαλιγκάρια" στο τέλος για να βγει και τα parking μπλοκαρισμένα για πάνω από 40 λεπτά.

Αύριο στη Θεσσαλονίκη το πάρτυ συνεχίζεται στο κλειστο του ΠΑΟΚ...


1 σχόλιο:

dimitra είπε...

ήταν όντως πολύ καλά, αλλά αν είχες φτάσει αργά και ήσουν πίσω πίσω δεν θα είχες καμία αίσθηση του πόσο καταπλκτικά ήταν μπροστά! επίσης διαφωνώ με τον ήχο, πολύ κακός κατά την γνώμη μου!