27.9.07

Το ΠΑΣΟΚ... η Ταϊβάν... και η ευχή του Μητσοτάκη!


Απόψε λυπήθηκα... Συναίσθημα που όταν το νιώθω για κάποιον άνθρωπο, αμέσως μετά αρχίζω και ανησυχώ γι΄αυτόν! Λυπήθηκα πραγματικά όμως, σήμερα, για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Μια προσωπικότητα που σίγουρα δεν του αξίζει τέτοια αντιμετώπιση από κανέναν μέσα κι έξω από το ΠΑΣΟΚ. Η εικόνα του θολή... ταλαιπωρημένη... θλιμμένη και σίγουρα προδομένη... Πιο στεναχωρημένος και προβληματισμένος ακόμα και από το βράδυ των εκλογών βρέθηκε σε "ρωμαϊκή αρένα" και με μαγκιά μεγάλου πολιτικού αρχηγού ζήτησε, από την κοινοβουλευτική ομάδα του κινήματος, ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του έως την 11η Νοεμβρίου!

Τρόμαξε μέχρι και ο Βενιζέλος! Πάγωσε ο ιπποπόταμος! Σε μια πλευρά ο Σημίτης με τα χέρια σαν τον μπακαλόγατο μέσα από το παντελόνι του κοιτούσε απορημένος! Βέβαια! Ο Γιώργος ήταν καλός και "ΗΡΩΑΣ" όταν ανέλαβε την ηγεσία του τσακισμένου ΠΑΣΟΚ το 2004, για να το περάσει στη νέα εποχή, όπως έλεγε τότε ο κινέζος! Ύπουλος άνθρωπος που μόνο από τη ματιά του καταλαβαίνεις πολλά! Λίγο πιο εκεί ο Λοβέρδος, λες και ήταν παρέα με τα τζιμάνια της Θύρας 7 έκραζε βροντερά, και προσπαθούσε να μιμηθεί τους συναδέλφους του στην Ταϊβάν! Γραφικός! Τη λύση τελικά έδωσε η γριά αλεπού ο Κακλαμάνης με την πρόταση του να δηλώσουν την ψήφο εμπιστοσύνης προς τον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ... δια βοής!Και κάπου εκεί η παράσταση έλαβε τέλος με τα "καμάκια" της εξουσίας να σιωπούν... Για λίγες ώρες βέβαια, αφού μετά ξεχύθηκαν στα κανάλια των... φίλων τους!

Ξεχωριστό ρόλο βεβαίως στις τελευταίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, παίζει η τρελοπαρέα του MEGA (Πρετεντέρης, Τσίμας, Τρέμη, Καψής)... Δίκαιοι και αντικειμενικοί σαν τους έλληνες διαιτητές...Σε εντεταλμένη υπηρεσία!

Μην αναρωτιέστε βέβαια αν θα συνεχιστούν όλα αυτά τα δυσάρεστα στο ΠΑΣΟΚ! Βεβαίως και θα συνεχιστούν, αφού το απόγευμα ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ευχήθηκε το ΠΑΣΟΚ να βρει σύντομα το δρόμο του...!ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...!

7 σχόλια:

George είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
George είπε...

Συμφωνω απόλυτα. Μαλιστα εχθες το βραδυ σκεφτομουν οτι πιθανοτατα την υποθεση της Φωφης την ήξεραν και ο Βενιζέλος και ο Λοβερδος αλλα εκαναν επιτηδες την παπια...

Bruce είπε...

Συμφωνώ και με George και με σένα theoritike. Κι αυτό που λέει ο George είναι ιδιαίτερα πολύ μεγάλη αλήθεια. Του την είχαν στημένη του κακομοίρη. Το πάθος για εξουσία σκοτώνει...όπως επίσης και η άγνοια

theoritikos είπε...

Σίγουρα george το ήξεραν...Και να ήταν μόνο αυτό...Ύποπτη επίσης θεωρώ και την ενδεχόεμνη υποψηφιότητα της Διαμαντοπούλου...
Βruce λέω να γραφτούμε μέλη ή φίλοι του ΠΑΣΟΚ για να στηρίξουμε Γιωργάκη!Στήριξη στο γεράνι!

George είπε...

H υποθεση διαμαντοπουλου θυμιζει Αρσενη-Ακη-Σημιτη στην Κ.Ο. Στειλαν ολους τους ψηφους τους στον Αρσενη για να ξεγελαστει ο Ακης και μετα τουμπαλιν για να κερδισει ο λαδέμπορας. Ετσι τωρα 3η υποψηφιοτητα ωστε να μεινει εκτος 2αδας ο yorgos

giannaros_g είπε...

παιδιά -george, bruce και θεωρητικέ- συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ. Ένα θα σας πω ενδεικτικά: πιο κοντά αισθάνομαι πολιτικά και με τους 3 σας, παρά με τα λαμόγια και τα αρπακτικά του Πασόκ, που πάνε να στίψουν τον Γιώργο σαν λεμονόκουπα. Να ξέρετε κάτι: μιλάω συνέχεια με Πασόκους , οι οποίοι τα βλέπουν αυτά και μισούνε πλέον τον χοντρό. Σοβαρά. Τον μισούνε. Αν βγει θα ψηφίζουν ΝΔ, μόνο και μόνο για να μη γίνει πρωθυπουργός αυτή η μπουχέσα!!

@petrosskl είπε...

Παιδιά...ΛΟΒΕΡΔΟΣ!!!
Η νέα Ελλάδα που ονει-ρεύεστε;
Α-πα-πα-πα!