15.1.09

Θέμα: Bοτανικός... Σ.Τ.Ε / ΣΥ.ΡΙΖ.Α - Βωβός/ Νέο γήπεδο Π.Α.Ο 1-0!

Παρακάτω θα βρείτε τη θέση ενός φίλου αναγνώστη του blog, σχετικά με το θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Η απάντηση-άρθρο-άποψη που μας έστειλε με e-mail, απευθύνεται σε σχολιογράφο, που καταφέρθηκε ειρωνικά προς τους οπαδούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ... και έχει αναρτηθεί και σε σχετικό θέμα σε forum του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
Διευκρινίζεται ότι το παρακάτω κείμενο δεν απηχεί τις απόψεις της "Οδού Θεωρίας", τις οποίες και θα αναπτύξουμε σύντομα. Θα θέλαμε όμως να μας στείλετε τις δικές σας απόψεις, επί συνόλου του συγκεκριμένου επίκαιρου θέματος.
"Αφού λοιπόν ξεσκέπασες το κρυφό σχέδιο που είναι στο μυαλό όλων των βάζελων, αυτών των απαίδευτων, δίχως καλλιέργεια, γνώση, κοινωνική και πολιτική ευαισθησία, αυτών που ρουφάνε συνέχεια το όπιο του λαού, που βρίσκουν ενδιαφέρον σε 22 μαντράχαλους που κυνηγάνε μια μπάλα και όχι στις κορώνες του Λαοπρόβλητου Ηγέτη και Οραματιστή Αλέξιου του Δεύτερου, που ζούνε για την Κυριακή (οι βάζελοι βασικά για τις Τετάρτες ζούμε), που διαβάζουν την Ελευθεροτυπία και τα ΝΕΑ πρώτα από τις μέσα σελίδες και όχι την Αυγή 5 φορές τη μέρα μέχρι να αποστηθίσουν τη "γραμμή", άνοιξε τα αυτάκια σου και άκου κάποιον , που δυστυχώς ποτέ δεν πήγε Τούμπα, ποτέ δεν πέταξε πέτρα ή κέρμα σε διαιτητή, Καραϊσκάκη πήγε μερικές φορές, αλλά ξενέρωσε με τα ΜΑΤ, τα οποία τον ξενερώνουν και στις πορείες ( όταν μπορεί να πάει λόγω εργασίας του στον ιδιωτικό τομέα), αλλά χαίρεται να βλέπει παιδιά να διαδηλώνουν για το δικαίωμα στη δωρεάν παιδεία (ελληνικό ΑΕΙ τελείωσε και αυτός), άκου κάποιον λοιπόν πολίτη που στηρίζει τα οικολογικά κινήματα ( έχει και μπλογκ αντίστοιχο) , αηδιάζει με ψηφοθηρικές πατάτες ( π.χ. ψήφο στα 16), προσπαθεί όσο μπορεί να βοηθά τους συνανθρώπους του και να προσφέρει και αυτός έναν κόκκο άμμου στην κοινωνική ισότητα και αλληλεγγύη, να ανακυκλώσει να σκουπίδια του , ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ , ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....


ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ!! ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ....ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΜΑΣ... ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΜΩΣ, ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!!! Τί να κάνουμε? Για εμάς...το ποδόσφαιρο είναι το ομορφότερο δευτερεύον πράγμα στη ζωή μας!! Που δίνει χρώμα σε μία ζοφερή πραγματικότητα, που όσο και αν κοντοκουρευτεί το οποιοδήποτε κόμμα, δεν μπορεί
να ομορφύνει!!"
Δ.Κ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

kke vazelos.......

Ανώνυμος είπε...

Egw tha elega to gipedo na ginei stin Leoforo na teleiwnoume me tous vlakes pou to exoun analavei... A! kai kaneis se kamia pseytoporeia gia tis mizes tou Vovou kai tou Tzigger.

Ανώνυμος είπε...

Gipedo sti Lewforo!!!!!

Ανώνυμος είπε...

koinopraxia apatis kai lamogiwn...
gipedo theloume! Konomes oxi!!!