13.1.09

Τα μπουζούκια, tips και η ψυχολογία του "λουλουδορίχτη"!


-Κάνε μου «Ψαλίδι»…
Tα μισά….

-Μα…

-Τα μισά…

Ένας μίνι διάλογος που καθημερινά παίζεται κυρίως στα πρώτα τραπέζια των μπουζουκομάγαζων!

Η ψυχική ανακούφιση του «λουλουδορίχτη», όπως ονομάζουμε τον «αθλητή» ρίψης λέλουδων στας πίστας, δεν συγκρίνεται με καμία άλλη… Η κατηγορία αυτή των «πολεμιστών» της πίστας και των τραπεζιών, είναι τόσο μοναδική, όσο και ξεχωριστή!

Ο «επαγγελματίας», ξέρει πως, που, πόσα και πότε θα τα ρίξει… Τη στιγμή μάλιστα που τα ρίχνει, δεν σκέφτεται καν τον λογαριασμό στο τέλος… Μετά παθαίνει…

Το συγκεκριμένο «άθλημα», μου έλεγε κάποιος φίλος ότι είναι από τα ακριβότερα όπως το σκι π.χ., και για λίγους!

Στο πρώτο συμφωνώ. Στο δεύτερο δεν συμφωνώ. Στα μπουζούκια μιλάει η ψυχή και όχι η τσέπη! Τις μεγαλύτερες «ζημιές» τις έχω δει να γίνονται από όχι και τόσο οικονομικά ευκατάστατους, γνωστούς και φίλους! Κι όμως… κάνανε όργια!

Το σεκλέτι της καρδιάς και ο πόνος της δεν μαζεύεται εύκολα…Έτσι στην πρώτη νότα σε μινόρε…μπορεί να φύγει και…κήπος ολόκληρος αν αγγίξει χορδές συγκεκριμένες!

Μέρος των λουλουδιών είναι και το παιχνίδι στο τραπέζι σου ή και σε άλλα τραπέζια γύρω, με τα δύο φύλλα να εξαπολύουν ριπές . το ένα στο άλλο, σε ένδειξη αποδοχής κι επιθυμίας…

Τip 1: Οι δίσκοι με τα λουλούδια διαφέρουν από μαγαζί σε μαγαζί!
Π.χ. Πέγκυ Ζήνα (πλαστικό κόκκινο πιατάκι), Θεοδωρίδου – Μαζώ (καλαθάκι πλεξούδα μπαμπού) - (ΠΡΟΣΟΧΗ στους τραυματισμούς κατά τη ρίψη!), όπως και ο Κουρκούλης στο Posidonio, Μενιδιάτης – Στάμος (Αλουμινένιο ταψάκι).

Tip 2: Tα λουλούδια μπορούν να διαφέρουν!
Π.χ. Γαρύφαλλα πρώτης διαλογής και γαρύφαλλα Β’ διαλογής. Η διαλογή κυρίως αλλάζει με την επιλογή που γίνεται μετά τη λήξη του προγράμματος στα ήδη πεταμένα λουλούδια! Ότι έχει πέσει, ξαναμαζεύεται και αφού γίνει διαλογή των «αύθαρτων», από τα πατημένα και τα κατεστραμένα, «ξανασερβίρεται», για την επόμενη μέρα!
Επίσης, μην ξεχνάμε ότι σε κάποια κέντρα (κυρίως του Παπαθεοχάρη), Diogenis Studio, Arena κλπ. Έχουν επανέρθει οι αγαπημένες μας γαρδένιες. Αυτές, κοστίζουν κι ελαφρώς περισσότερο, αλλά κυρίως τιμούν τα μεγάλα ονόματα, όπως… Μαρινέλα-Πάριος!

Τip 3 (και τρικ): Οι ποσότητες των λουλουδιών διαφέρουν από δίσκο σε δίσκο, αλλά και από μαγαζί…σε μαγαζί!
Π.χ. Παρατηρήστε πάντα ότι ο πάνω-πάνω δίσκος από τις 5άδες ή τις 10εκάδες που κουβαλάνε οι λουλουδούδες είναι ο πιο…γεμάτος και οι από κάτω είναι μισοάδειοι!

Πληροφοριακά μια σακούλα μαύρη σκουπιδιών γεμάτη από λουλούδια κοστίζει περίπου 20 €. Η σακούλα αυτή, βγάζει περίπου 50 δίσκους. Ο δίσκος χρεώνεται περίπου 15 € ο ένας κι έχει μέσα από 10-15 λουλούδια. Καταλαβαίνετε λοιπόν για τι κέρδη μιλάμε….

Sorry τώρα, γιατί βγάζω ακόμα λουλούδια από το πουκάμισό μου και ανάμεσα από τα μαλλιά μου…Μπλέχτηκαν στο gel ρε γαμώτο!

Φιλιά και καλές ρίψεις!!!

Ωωωωωωωωωωωωωπαααα!!! Ρίξε μέσα και τη λουλουδού ρε αλάνι!!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχεις πολύ πλάκα βρε μωρό! Που γύρναγες πάλι και γέμισες λουλούδια; Αχ, σε έχουνε φάει οι πίστες αγόρι μου.
Να μαντέψω...Πλούταρχο;
(Μαράκι Κ.)

Ανώνυμος είπε...

καλα και θεωρητικος και μπουζουκοβιος??κακες παρεες...!

Ανώνυμος είπε...

Apla theos!!!