25.10.12

Ευθέως...Κρίμα!


Πριν από λίγο παρακολουθήσαμε την πρώτη τηλεοπτική εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, "ΕΥΘΕΩΣ", στον Σκάι, με καλεσμένο τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο.
 
Ο νεαρός δημοσιογράφος - αρκετα ωραιοπαθής και πολύ άπειρος για να πάρει δική του πολιτική εκπομπή, όπως φάνηκε τελικά, κατάφερε να εκτεθεί ανεπανόρθωτα, μπροστά σε όλο το τηλεοπτικό κοινό, όντας "αδιάβαστος" και απροετοίμαστος.
Μια εκπομπή που προκαλούσε μόνο σύγχυση, εκνευρισμό και τελικά το γέλιο σε όποιον την παρακολούθησε και αυτό γιατί ο οικοδεσπότης της δεν μπόρεσε, μέσα σε μία ώρα να κάνει καμία ερώτηση, αλλα και να ακούσει καμία απάντηση, αφού περισσότερες ήταν οι παρεμβάσεις στο ακουστικό του από το control (με 5 λεπτά καθυστέρηση, κατά τα οποία μάλλον googl-αραν ιστορικά στοιχεία και πιθανές απαντήσεις), παρά αυτά που ο ίδιος έπρεπε να παρακολουθεί και να παραθέτει.
Διαβάζοντας, αμέσως μετά και…τώρα ακόμα τα σχόλια σε facebook & twitter,από όσους παρακολούθησαν την "παράσταση", αντιλαμβάνεται κανείς εύκολα, ότι είτε η εκπομπή δεν θα έχει μέλλον ή ο δημοσιογράφος…
Οι εποχές είναι δύσκολες, ο κόσμος πλέον υποψιασμένος κι ευαίσθητος σε ότι του ενοχλεί την αισθητική…και τα κανάλια θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικά στο τι προβάλουν και πως το προβάλουν.
Είναι κρίμα, όταν όλος ο κόσμος περιμένει να δει κάτι «φρέσκο», ζωντανό και διαφορετικό από τα τούρκικα και τις άπειρες επαναλήψεις των Mega,Ant1 κλπ, (μόνο τον «Τζων Αυλακιώτη» και τα «Μπακούρια» δεν έχουμε δει ακόμα), να προβάλλονται τέτοια φιάσκα εκπομπών, που καταλήγουν παρωδίες.
Για την ιστορία…ωραία τα απάτητα All Star του Μπογδάνου σε συνδυασμό με το κουστούμι, αλλά μάλλον κατάφεραν να «πατήσουν» περισσότερο «γκάζι», στα νούμερα της Χ.Α.
Κρίμα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: